JEŽEK MAKÁJEŽEK BEZ KLECE

1.3.2008:
Moje bitva s elektřinou pokračuje, tentokrát ale na jiném místě. Na zásuvky jsem přeborník, po jejich namontování a nahození jističe šlehaly plameny pouze asi z poloviny z nich. To vypínače jsou jiná třída! Po půlhodince hrátek s drátama mě synek upozornil, že s vypnutým jističem to nikdy svítit nebude. Pochválil jsem ho za vnímavost (je po mně) a nahodil jistič (chybička se vloudí). Pak jsem si tam poblikával až do oběda. A fakt to furt funguje!

3.3.2008:
Byl jsem ve V. u V.D. Chtěl propojit dva dřevěné baráky bezdrátem. Asi mlátil do krovů nějaký divný hřebíky, protože se sice mikrovlny vlnily, ale každá blbým směrem. Pobíhal jsem s nouťasem po barákách jak důchodce v supermarketu, nic se nedařilo. Po třech hodinách se mě V.D. zeptal, jestli by nešel použít kabel, který má natažený v zemi mezi oběma baráky. V tu ránu jsem ho chtěl umlátit noutbůkem. Místo toho se mi podařilo vykouzlit na ksichtu roztomilý úsměv á la Ransdorf (to je ten komanč s křivou hubou) a zároveň ze mě vypadla pochvala, že myslí na všechno. To mi ten kabel nemohl prozradit už na začátku? Na bezdrát bych se vykašlal a byl bych doma o tři hoďky dřív!

4.3.2008:
Po strááááášlivě dlouhé době mě M.H. (to je ten starší) a jeho ženuška v očekávání vytáhli do bazénu v H.B. Vzal jsem dcerku s sebou (taky se musí někdy umýt), vypadala, že jede ráda. Pak z ní vypadlo, že jí nejde až tak o bazén, nýbrž o možnost řídit. V bazénu bylo moc příjemně, teploučko, s dcerkou jsme vymýšleli živé obrazy. Velmi se nám zdařil vrtulník, Moby Dick a spartakiádní sestava "Ženy s kruhy", celkem zdařilý byl "Utopenec" a "Infarktem zklácený plavec". Při dvou posledně jmenovaných na nás podezřívavě pokukoval nějaký zřízenec v červených plavkách, předvedli jsme mu Miče Bjůkenena a byl klid.